Cursus ‘Meer rust met een ontspannen zenuwstelsel.’

‘Deze cursus heeft mij echt nieuwe inzichten gegeven waardoor ik ben gaan begrijpen waarom ontspanning zo belangrijk is. Nu weet ik beter op hoe ik op tijd op kan laden, waardoor ik me beter voel. Dit voelen mijn kinderen natuurlijk ook.’

Sanne S.

⭐⭐⭐⭐⭐

‘Nu ik snap hoe het zenuwstelsel werkt voel ik veel meer rust en begrip, voor mezelf en onze kinderen.’

Petra K.

⭐⭐⭐⭐⭐

‘Ik was best kortaf en kon dan heel boos reageren, dit wilde ik eigenlijk niet. Mijn vrouw liet deze cursus zien. Heel fijn dat ik dit op mijn eigen tempo kon volgen. De uitleg ook over de fysieke lichamelijke aspecten raakten mij en maakten zoveel helder. Ik kan nu beter vanaf een afstand naar druk gedrag van onze kinderen kijken en weet wat ik zelf moet doen om minder kortaf te reageren.’

John R.

⭐⭐⭐⭐⭐

Lees meer…

Oorspronkelijke prijs was: €149,00.Huidige prijs is: €49,00.

Beschrijving

Voel jij je regelmatig onrustig, prikkelbaar en opgejaagd? Is je lontje korter dan je zou willen? Ook richting je kinderen? 

 

Deze online cursus helpt je om op jouw eigen tempo kennis op te doen over het zenuwstelsel, hoe het werkt en hoe je ervoor kunt zorgen dat jij je meer ontspannen en in flow gaat voelen. Waar vervolgens het hele gezin de vruchten van plukt, want blije ouders = blije kinderen 😉

 

Deze cursus bevat:

⭐ 13 Lessen over het zenuwstelsel.

⭐ Een complete bonus-les voor je kind om zijn of haar zenuwstelsel te ontspannen.

⭐ Is uitgeschreven en op video te bekijken.

⭐ Concrete oefeningen om je zenuwstelsel direct meer ontspanning te bieden.

⭐ Werkbladen voor jezelf en je kind(eren) om de stof toe te passen.

 

Na deze cursus heb jij:

✔️ Kennis over het zenuwstelsel

✔️ Begrijp je de Polyvagaal theorie

✔️ Kun je bij jezelf jouw treden op de Polyvagale ladder herkennen en erkennen.

✔️Weet je hoe je weer in rust en ontspanning komt.

✔️ Kun je met deze kennis ook je kind(eren) ondersteunen.

✔️ Heb je verschillende technieken op zak om jezelf en je kind(eren) te ondersteunen naar meer rust en ontspanning.

✔️ Voel jij je weer in verbinding met jezelf en je kind(eren).

Lees onze beoordelingen op Google Reviews